Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasfondue in het najaar recept
Kaasfondue in het najaar recept

Kaasfondue in het najaar


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de fonduepan in met 1/2 teentje knoflook. Verwarm in de pan op laag vuur de wijn, citroensap en rozemarijn. Rasp intussen de kaas. Verwijder de rozemarijn. Roer een beetje bij beetje de kaas door het wijm-mengsel en blijf roeren tot de kaas gesmolten is. Roer in een kommetje de maizena met de melk tot een glad papje. Bind de fondue met het maizenapapje en breng het op smaak met nootmuskaat. Snijd het stokbrood in plakjes. Verdeel de broccoli in roosjes. Halveer de champignons, Snijd de bleekselderij in stukjes. Halveer de courgette in de lengte en snijd hem in plakjes. Plaats de fondue op een rechaud op tafel. Zet de plakjes stokbrood, roosjes broccoli, halve champignons, plakjes courgette en stukjes bleekselderij in schaaltjes er om heen. Doop met een fonduevork de groente en stokbrood in de kaasfondue en laat het iets afkoelen op jouw bord.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaasfondue in het najaar recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven