Allergie informatie: Knolselderij-smeersel
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram knolselderij, fijn geraspt
- 25 gram mayonaise
- 25 gram volle kwark
- 75 gram kruidenroomkaas
- 1 klein teentje knoflook, geperst en fijn gehakt
- 1 theelepel Ras-el-Hanout
- 1 volle koffielepel gedroogde bieslook
- 0,25 theelepel sambal oelek
- 1 theelepel gerookt sesamzaad
Meer Recepten
- Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk - Juliennesoep
Met soepvlees, erwten en boontjes uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - harwoon - Ouderwetse erwtensoep
Met erwt, varkensvlees en prei uit Nederland
4 porties - 12 uur
Maaltijdsoepen - edjedam - Erwtensoep met grove rookworst
Met spliterwten, knolselderij en rookworst uit Nederland
4 porties - 3 uur
Maaltijdsoepen - elisedouma - Aardappelsoep
Met aardappel, kipfilet en knolselderij uit Nederland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Soepen - cookie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Knolselderij-smeersel
- Allergieen informatie