Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelsoep recept
Aardappelsoep recept

Aardappelsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Alle groenten wassen en klein snijden. Aardappels schillen, wassen en in kleine blokjes snijden. Breng ondertussen het water met het vlees aan de kook. Schep het schuim af en voeg 1 hele ui, prei, winterwortel en de helft van de knolselderij toe. Hang het kruidenbuiltje in de pan en leg het takje rozemarijn bovenop. Na 45 minuten kan het kruidenbuiltje eruit evenals de rest van de groenten en het takje rozemarijn. Eventueel zeven. Het vlees klein snijden en terug de pan in. Aardappels toevoegen. Pas de laatste 10 minuten de rest van de kleingemaakte groenten en bladselderij erbij. Op smaak brengen met zout en peper.

Serveersuggesties

Voor een echte maaltijdsoep kan er extra aardappels en groenten in.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappelsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven