Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Lasagne met paddestoelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Veeg de paddestoelen schoon met een stuk keukenpapier en snijd ze in plakken. Verwarm de olie in een ruime pan en bak de knoflook en paddestoelen al omscheppens ca. 5 minuten. Schenk de tomatensaus erbij en laat alles op een zacht vuur ca. 4 minuten sudderen. Meng er eventueel truffelolie door. Bereid de bechamelsaus met de melk volgens de gebruiksaanwijzing. Schenk op de bodem van de ovenschaal een laagje bechamelsaus. Leg er een laag lasagnevellen op. Verdeel er 1/3 van de paddenstoelensaus over en verdeel hier weer wat bechamelsaus over. Dek weer af met enkele lasagnevellen. Ga door met laagjes maken tot alle ingredienten zijn verwerkt. Eindig met een laag bechamelsaus. Verdeel de mozarella erover en strooi er de geraspte kaas over. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 3 5 minuten gaar en goudbruik. Laat de lasagne voor het aansnijden ca. 10 minuten staan. Lekker met een salade met eikenbladsla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lasagne met paddestoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven