Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Milde indiaanse curry recept
Milde indiaanse curry recept

Milde indiaanse curry


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 170 gr. Komkommer wassen en fijnsnijden. Uien pellen en snijden. Erwten uit laten lekken. Uien aanfruiten. Currypasta toevoegen. Erwten, tomaten, komkommer toevoegen en in 10 min op laag vuur gaar laten koken. Intussen mango schillen, pit verwijderen en in blokjes snijden. Deze toevoegen samen met 50 ml water en creme fraiche. Naanbrood afbakken in de oven op 170 gr gedurende 7 minuten.
Curry intussen door laten pruttelen tot de kikkererwten zacht zijn.
Koriander als garnering over de curry strooien.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit milde indiaanse curry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven