Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pannenkoeken (havermout) recept
Pannenkoeken (havermout) recept

Pannenkoeken (havermout)


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Doe alle ingrediënten in een kom en maak het fijn met de staafmixer. Verwarm een klontje boter in de pan en bak de pannenkoek op middelhoog vuur aan beide zijden bruin en gaar.

Serveersuggesties

Voor een hartige pannenkoek: Voeg na het keren geitenkaas of andere kaas toe en laat deze smelten. Voor een zoete pannenkoek: Voeg op het laatst een klein beetje ahornsiroop toe. De pannenkoeken zijn koud ook erg lekker als lunchgerecht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pannenkoeken (havermout) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pannenkoeken (havermout) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 2 recensies

  • Leek lekker, viel tegen. Havermout en hüttenkäse is gouden combo, maar de vanille en kaneel verpesten het een beetje. Zeker als je hartige pannenkoeken wilt maken. Dus die laat ik er volgende keer uit... Lees reactie
    Fritz gaf dit recept op 16 mei 2015 1 uit 5 sterren
  • Nu aan het maken! Ben heel benieuwd.
    Rianne gaf dit recept op 31 mei 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven