Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pannenkoekentaart met spinazie en tomatensaus recept
Pannenkoekentaart met spinazie en tomatensaus recept

Pannenkoekentaart met spinazie en tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


1. Pak een stapeltje pannenkoeken dat in de ovenschaal past.

2. Kook de spinazie. Voeg wat kruiden naar smaak toe (optie).

3. Meng een half zakje geraspte kaas en de nootjes door.

4. Kook ondertussen de tomatensaus.

5. Nu kun je gaan stapelen. eerst een pannenkoek, dan een laag spinazie, dan weer een pannenkoek en dan een laag tomatensaus et cetera. Leg als laatst een pannenkoek bovenop.

6. snijd de mozzarella in plakjes en leg ze op de bovenste pannenkoek. doe er ook de rest van de kaas over.

7. Doe de pannenkoekentaart 20 minuten in de oven (ongeveer 180 tot 200 graden Celsius).

8. Snijd er mooie taartpunten van.

Serveersuggesties

Lekker met een frisse salade. Leuk voor de kinderen: ook om te maken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pannenkoekentaart met spinazie en tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven