Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met courgette-kaassaus recept
Pasta met courgette-kaassaus recept

Pasta met courgette-kaassaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Snijd de courgette in kleine stukjes. Snijd de kazen in kleine blokjes. Bereiding: Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Bak de courgette met een scheutje olijfolie. Giet er een flinke scheut koksroom bij en laat hier vervolgens de kazen in smelten. Evt. kun je de saus pureren met een staafmixer (doe ik zelf altijd, omdat m'n dochtertje het anders niet lust).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta met courgette-kaassaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven