Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met gestoofde aubergine en tomaat recept
Pasta met gestoofde aubergine en tomaat recept

Pasta met gestoofde aubergine en tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de penne in ruim water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een braadpan de olie en fruit de ui. Bak de aubergineblokjes 5 minuten. Voeg de knoflook toe en bak hem 1.5 minuten mee. Schenk de tomatenblokjes in de pan en roer de paprikapoeder en de kaneel door de groenten. Stoof de groenten afgedekt zachtjes gaar, voeg een scheutje water toe wanneer teveel vocht verdampt. Giet de pasta af. Breng de gestoofde aubergine op smaak met zout en (versgemalen) peper en schep de pasta erdoor. Verdeel de pasta erdoor. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en strooi de koriander erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta met gestoofde aubergine en tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven