Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige spaghetti met geroosterde paprika recept
Pittige spaghetti met geroosterde paprika recept

Pittige spaghetti met geroosterde paprika


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snijd de rode paprika's in stukken, en verwarm ondertussen de grill. Plaats de stukken paprika daarna onder de grill voor ongeveer 15minuten. Hou hierbij zelf ook de paprika's in de gaten.

Tijdens het wachten kunnen we alvast de knoflook, rode ui, madame jeanette en shakira pepertje fijnsnijden. De champignons snijden we in vieren, de gele paprika in blokjes en de spinazie moet worden gewassen.

Als dan de paprika's klaar zijn gooi je ze in een staafmixer en pureer je ze waarna je ze in de pan doet. Doe bij deze saus de helft van de madame jeanette peper. De pan kan op laag vuur warm gehouden worden, maar pas op het laatst moet het aan de kook gebracht worden.

Kook vervolgens de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing.

Verhit olie in een wok en bak hierin de knoflook, pepertjes en ui ongeveer 2 minuten. Doe vervolgens de gele paprika erbij, bak een minuutje mee en doe dan de champignons erbij. Laat dit even een paar minuten bakken, en doe vervolgens de spinazie erbij. Dit kun je het beste in porties doen omdat de spinazie heel erg slinkt.

De paprikasaus aan de kook brengen, de spaghetti afgieten, en de saus hierdoor roeren.

Serveer de spaghetti met saus, en leg hier bovenop de gebakken groenten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige spaghetti met geroosterde paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven