Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoen met zuurkool en aduki bonen recept
Pompoen met zuurkool en aduki bonen recept

Pompoen met zuurkool en aduki bonen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de gewassen aduki boontjes gedurende een dag. Zet de boontjes op met ca. 3 kopjes water en ca 3 cm gewasen kombu. Kook de boontjes op een laag vuur ca 1 uur. Wanneer nodig nog wat water toevoegen. Voeg na 30 minuten de pompoen en de zuurkool toe. Na 1 uur wat zout toevoegen en snufje zout erbij en evt 1/2 thelepel sereh poeder. Nog 15 minuten laten sudderen zonder deksel zodat al het kookvocht verdampt. Opdienen met gekookte zilvervliesrijst of Millet.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pompoen met zuurkool en aduki bonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven