Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Portobello met geitenkaas recept
Portobello met geitenkaas recept

Portobello met geitenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Grill voorverwarmen. Portobello's schoon vegen en steeltjes eraf snijden. In ingevette ovenschaal leggen met bolle kant naar boven. Met olijfolie bestrijken en ca. 4 minuten laten grilleren. Paddestoelen omdraaien en in elke hoed een plak geitenkaas leggen. Bestrooien met zwarte peper. Goed insmeren met olijfolie en nog ca. 5 minuten onder de grill zetten.
Intussen spaghetti met beetje zout gaar koken. Rucola in stukjes scheuren. Spaghetti, rucola, knoflook en olijfolie door elkaar scheppen en over twee borden verdelen. Portobello's erop leggen en het geheel besprenkelen met wat balsamicodressing. Eventueel bestrooien met geroosterde pijnboompitten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit portobello met geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven