Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Portobello's met geitenkaas en pistachenoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bedek een ovenrooster met alufolie en smeer dit in met olijfolie. Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder het steeltje van de portobello's. Leg de paddenstoelen op de folie en rooster ze 8 minuten. Snijd 8 dunne plakken van de rol geitenkaas. Haal het rooster voorzichtig uit de oven. Leg op elke portobello een plak geitenkaas en bestrooi ze met de noten. Schenk de honing over elke paddenstoel. Doe het geheel nog 5 minuten terug in de oven. Verdeel de sla over vier borden en leg op elk bord twee portobello's.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit portobello's met geitenkaas en pistachenoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven