Portobello's met geitenkaas en pistachenoten
- Frankrijk
- Vegetarisch
- 4 personen
- 20 minuten
- sassefras1972
Ingrediënten
- 8 portobello's
- 200 gram geitenkaas chèvre
- half bakje gepelde geroosterde pistachenoten
- 8 theelepel vloeibare honing
- handje gemengde salade per persoon
- olijfolie
Bereidingswijze
Meer Recepten
- Gevuld bladerdeeg4 porties
1 uur en 5 minuten
habotje - Portobello met geitenkaas2 porties
30 minuten
marlou - Tortilla met groenten en geitenkaas4 porties
35 minuten
lucyvader
Allergenen Informatie
Voor dit portobello's met geitenkaas en pistachenoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Portobello's met geitenkaas en pistachenoten