Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode kool met citroen en appel recept
Rode kool met citroen en appel recept

Rode kool met citroen en appel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de rode kool in stukjes en rasp de appels. Pers de citroen uit. Breng de rode kool samen met de boter, de wijn, het kaneelstokje, de laurier en de jeneverbessen aan de kook. Doe een deksel op de pan, draai het vuur laag en laat de kool in ca. 1 uur gaar stoven. Giet de rode kool af en bewaar het kookvocht. Kook het kookvocht even in met 1 eetlepel citroensap en de honing. Verwijder de specerijen. Schep de appel om met de rest van het citroensap, roer de appel door de gare kool en schenk het zoete kookvocht erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode kool met citroen en appel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven