Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sajoer Lodeh met Quorn recept
Sajoer Lodeh met Quorn recept

Sajoer Lodeh met Quorn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een boemboe van ui, knoflook, bouillonpoeder, kemiriepasta, Spaanse peper, trassi, ketoembar en laos en kook deze op in 3 deciliter water. Doe de groenten erbij en sudder deze 5 minuten. Voeg quorn, santen en petehbonen toe en warm goed door tot de groenten beetgaar zijn. Breng op smaak met peper en zout en serveer bij witte rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sajoer lodeh met quorn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven