Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met paddensstoelen en truffelsaus recept
Tagliatelle met paddensstoelen en truffelsaus recept

Tagliatelle met paddensstoelen en truffelsaus


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Meng de ingrediŽnten voor de saus in een pannetje, breng aan de kook en laat 10 minuten zachtjes doorkoken. Verwarm ondertussen de olie in en pan en bak de knoflook en de ui glazig. Voeg de paddenstoelen toe en bak ca. 2 minuten mee. Roer de peterselie erdoor. Kook de tagliatelle beetgaar volgens aanwijzing op de verpakking. Roer de saus door het paddenstoelmengsel en laat nog 1 minuut sudderen. Giet de tagliatelle af en vermeng het met de saus. Serveer meteen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met paddensstoelen en truffelsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tagliatelle met paddensstoelen en truffelsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk, goede truffelolie kan wel lastig te vinden zijn.
    Bastiaan gaf dit recept op 3 januari 2014 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven