Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tahoe tempeh taoco (gebakken tahoe, tempeh en kip) recept
Tahoe tempeh taoco (gebakken tahoe, tempeh en kip) recept

Tahoe tempeh taoco (gebakken tahoe, tempeh en kip)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Kneus de serehstengels met de achterzijde van een mes.
Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Snij de tahoe en tempeh in kleine blokjes.
Frituur de tahoe en tempeh afzonderlijk van elkaar in de hete olie tot goudbruin.
laat deze goed uitlekken op keukenpapier.
Verhit 6 eetlepels olie in de wok.
Bak hierin de lomboks, uien, knoflook, laos, djahe en sereh totdat de uien geel worden.
Voeg dan het vlees toevoegen en zet het vuur hoger.
Schep het geheel goed door om verbranding te voorkomen.
Bak het geheel tot het vlees mooi gekleurd is.
Voeg de taoco, tempeh en tahoe erbij en bak het geheel nog even door.
Voeg dan het water, ketjap, citroensap en gula djawa toe.
Zet het geheel op een laag vuurtje en doe een deksel op de wok en laat het nog 30 minuten sudderen.
Verwijder de sereh voor het opdienen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tahoe tempeh taoco (gebakken tahoe, tempeh en kip) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven