Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vega broccoli recept
Vega broccoli recept

Vega broccoli


Ingrediënten


Bereidingswijze


Broccoli schoonmaken en wassen. Rozen in kleine roosjes verdelen. Stronkjes in stukjes snijden. In pan met weinig water en zout broccoli in ca. 10 minuten gaarkoken. In vergiet laten uitlekken. Intussen in pan met kokend water zilvervliesrijst koken volgens de gebruiksaanwijzing op verpakking. Intussen 3/4 deel van de noten fijnhakken. Champignons schoonvegen met keukenpapier. In plakjes snijden. In pan boter verhitten. Fijngehakte noten en champignons toevoegen en ca. 2 minuten bakken. Slagroom, peper, zout en nootmuskaat toevoegen. In ca. 5 minuten op half hoog vuur iets laten inkoken. Broccoli door de saus scheppen en nog ca. 3 minuten verwarmen. Zilvervliesrijst op twee borden scheppen. Broccoli met saus ernaast scheppen. Rest van cashewnoten erover strooien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vega broccoli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven