Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vegetarische burgers


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maal de beschuiten fijn en voeg er de havermout, gistvlokken, kaas, vleeskruiden, ketjap, curry en gesnipperde ui aan toe. Flink door elkaar kneden en er een scheutje melk bij doen totdat het geheel aan elkaar plakt. Maak er kleine platte burgers van en rol ze door de paneermeel. Bakken in ca 5 minuten op een hoog vuur in bakboter. Leg ze daarna even op een stukje keukenrol.

Serveersuggesties

Zowel warm als koud te eten. Is ook lekker op brood. Houd u van pittig, voeg dan een mespuntje sambal toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vegetarische burgers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven