Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vegetarische Hutspot recept
Vegetarische Hutspot recept

Vegetarische Hutspot


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Schil de winterwortelen en snijd er daarna kleine dunne reepjen van. Snijd de uien in blokjes. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Doe de winterwortelen, de uien en rookworsten in een grote pan. Zorg dat het geheel net onder water staat. Kook de aardappelen met een beetje zout gaar in een pan met water. Giet de aardappelen af en zet de pan nog even op een laag vuur. Haal de rookworsten uit de pan en laat ze iets afkoelen. Als de wortelen en uien gaar zijn, giet dan het overtollige water op de aardappelen. Op deze manier gaat de smaak van de uien niet verloren. Mocht er teveel aan water zijn, dan kan het afgegoten worden. Stamp de aardappelen fijn en meng het met de wortelen en uien. Snijd de rookworsten in plakjes en doe deze weer in de pan. Pers het teentje knoflook uit en voeg het met de peper, bieslook en zure room bij de hutspot. (voeg eventueel ook zout naar smaak toe). Meng het geheel goed door elkaar en laat het nog even op een laag vuur staan.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vegetarische hutspot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven