Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vegetarische pasta met champignons en paprika recept
Vegetarische pasta met champignons en paprika recept

Vegetarische pasta met champignons en paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in stukken. Snipper de ui en snijd de paprika in kleine stukjes. Verhit in een hapjespan de olie en fruit de ui en de paprika 5 minuten. Bak de champions en de ham in 5 minuten mee. Pers de knoflook. Voeg toe aan de ui, champignons, paprika en bak nog 1 minuut. Roer de wijn en de creme fraiche erdoor en houd de saus op een laag vuur warm. Kook onder tussen de verse spaghetti in 5 minuten gaar. Giet de spaghetti af en voeg toe aan de champignonsaus. Schep de rucola erdoor en serveer direct.

Serveersuggesties

Vervang de witte wijn door appelsap. Vervang rucola door spinazie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vegetarische pasta met champignons en paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven