Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vegetarische Spitskoolstampot recept
Vegetarische Spitskoolstampot recept

Vegetarische Spitskoolstampot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Maak met een lepel 4 hoopjes Parmezaanse kaas op een ingevet bakblik en zet deze 2 minuten in de oven. Laat de kaaskoekjes afkoelen op de bakplaat en haal ze er daarna met behulp van een mes af. Kook de aardappels gaar, giet af, voeg melk en olie toe en maak er puree van. Voeg nootmuskaat, zout en peper naar smaak toe. Roer de spitskool erdoor en warm goed door. Roer de blokjes kaas erdoor. Serveer met de kaaskoekjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vegetarische spitskoolstampot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven