Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof met mandarijnsalade recept
Witlof met mandarijnsalade recept

Witlof met mandarijnsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het bittere gedeelte van de witlof eruit en snijd vervolgens de struikjes in smalle stukjes , Snijd 1 mandarijn in 2 helften en knijp het sap over de witlof. Snijd de appel in kleine stukjes en voeg de helft toe. Pel de mandarijnen en snijd de partjes in 2 stukjes. Voeg de slasaus en de knoflook toe. Meng alles onder elkaar en serveer het.

Serveersuggesties

Lekker bij een lunch of visgerecht. Rivierkreeftjes of garnalen erdoor kan dienen als maaltijdsalade met brood erbij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witlof met mandarijnsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven