Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof quiche recept
Witlof quiche recept

Witlof quiche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de witlof, niet te gaar, in hele stronken. Laten uitlekken. In de lengte partjes delen (halve of 1/3). bladerdeeg ontdooien en cuiche boden van maken Uien en knoflook blancheren, champignons iets meegaren Zout toevoegen. Mousse maken van mosterd, creme fraiche, azijn, suiker, citroensap, zout, peper en witte wijn. Goed mixen. De witlofpartjes spreiden. Mengsel van ui, champignons en knoflook erover heen doen. Geraspte kaas erover, strooikaas erover of de blauwaderkaas in stukjes versnipperen en verspreiden. Mengsel er over uitgieten en verspreiden. 4 5 minuten in de oven op 180 graden C. De laatste 5 minuten even onder de grill.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witlof quiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven