Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoete hangkous ramiro's recept
Zoete hangkous ramiro's recept

Zoete hangkous ramiro's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de verse tuinkruiden fijn en meng ze met de hutten kase. Doe er een paar druppels citroen bij en maak op smaak met peper, zout en curry pasta (curry pasta naar smaak). Halveer de peper en haal de zaadjes en de zaaklijsten er uit. Rooster de pepers boven het gas zodat er even een gegrild smaakje aan komt. Laat de pepers afkoelen en vul ze dan met het kaas mengsel. Zet de pepers onder de grill en rooster ze ongeweer 15 minuten. Eventueel opdienen met een gefrituurd flensje of met gefrituurde rijst, mie en een rauwkost.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zoete hangkous ramiro's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven