Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis met kruidenyoghurt en salade recept
Vis met kruidenyoghurt en salade recept

Vis met kruidenyoghurt en salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep de kabeljauw droog en snijd hem in 8 stukken.
Roer het paprikapoeder, 1/2 theelepel zout, 1/2 theelepel peper en 2 eetlepels olie doorelkaar.
Bestrijk de vis met de paprikaolie en houd apart.
Was voor de yoghurt de limoen met heet water, wrijf hem droog en rasp de schil er fijn af. Halveer de limoen en pers hem uit.
Roer de yoghurt, de limoenschil, het limoensap en de groene kruidenmix door elkaar en breng op smaak met zout, peper en suiker.
Pel voor de salade de rode ui, halveer hem en snijd hem in reepjes.
Schrap de wortels, was ze en rasp ze grof,
Maak de sla schoon en scheur hem in kleine stukjes.
Maak de lente-uitjes schoon en snijd deze in ringetjes.
Klop de azijn, zout en peper en 3 eetlepels olie door elkaar. Meng de wortel, de sla en de lente-ui met de vinaigrette.
Verhit een droge koekenpan met anti aanbaklaag. Bak er de kabeljauw in ca. 3 minuten per zijde goudbruin in. Dien alles samen op.

Serveersuggesties

lekker met gekookte krieltjes

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis met kruidenyoghurt en salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven