Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Abon ikan gabus (Gepocheerde kruidige forel) recept
Abon ikan gabus (Gepocheerde kruidige forel) recept

Abon ikan gabus (Gepocheerde kruidige forel)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en pocheer de vis tot deze gaar is.
Laat de vis afkoelen en verwijder dan de kop, staart en graten.
Haal met een vork het vlees van de vis.
Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snijd deze in dunne ringetjes.
Schil de laos en kunyit en rasp deze fijn.
Wrijf de ingrediŽnten voor de boemboe fijn in de vijzel tot je een pasta hebt.
Breng de santen met de pasta aan de kook en voeg zout naar smaak toe.
Voeg de vis toe en laten het zachtjes koken tot het vocht verdampt is.
Schep het geheel regelmatig goed door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit abon ikan gabus (gepocheerde kruidige forel) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven