Ikan Panggang Dibumbui Dengan Manis Dan Assam (makreel in zoet zure saus)

Ingrediënten

+ -
print

Boemboe:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Wok
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Maak de makrelen schoon, ontdoe ze van de koppen, vinnen en staarten en snijd elke vis in 4 moten.
    Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
    Maak de rawits schoon en hak deze fijn.
    Maak de uienschoon en snij deze in ringen.
    Maak de schoon en rasp deze fijn.
    Maak de en schoon en rasp deze fijn .
    Laat de uitlekken.
    Wrijf de ingrediënten voor de boemboe fijn in een vijzel tot er een homogene kruidenmassa ontstaat.
    Verhit de wok met 5 dl goed heet en frituur hierin de vismoten bruin.
    Neem de vis moten uit de en laat deze goed uitlekken.
    Neem de uit de wok en doe 6 eetlepels in de wok en verhit dit.
    Fruit de , en rawits tot deze licht beginnen te kleuren.
    Voeg dan de kruidenpasta toe en bak het geheel tot het begint te geuren.
    Voeg de toe samen met het en .
    Schep het geheel goed door en verhit het tot dat het kookt.
    Leg de vismoten in het geheel.
    Laat het geheel ongeveer 8 tot 12 minuten zachtjes pruttelen tot alles goed gaar is.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en sambal oelek
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in trassi en sambal oelek
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • trassi en sambal oelek kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • sambal oelek kan sporen bevatten van vis en Allergie in makreel
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
235 kcal
11%940 kcal
Vetten
19 g.
27%76 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%44 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ikan Panggang Dibumbui Dengan Manis Dan Assam (makreel in zoet zure saus)