Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Aspergerisotto


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verhit de olie in een grote pan met dikke bodem en fruit de sjalot (en eventueel knoflook) circa 1 minuut.
Voeg de risottorijst toe en roer tot de rijstkorrels glanzen.
Schenk de wijn erbij en laat de rijst, al roerend, sterven in de witte wijn (zoals de Italianen dat noemen).
Voeg het aspergevocht uit de 2 potten toe en roer regelmatig.
Voeg pas bouillon toe als het aspergevocht nagenoeg is opgenomen.
Voeg beetje bij beetje de hete bouillon toe en roer regelmatig.
Voeg pas nieuwe bouillon toe als de vorige scheut is opgenomen.
Kook de rijst zo in circa 30 minuten gaar.
Voeg op het laatste de in stukjes gesneden asperges en eventueel de schoongemaakte rode zalm (in stukjes) toe. Voeg zwarte peper toe naar smaak.
Alles nog even goed doorwarmen.

Eet smakelijk!

Noot: het geheim van een goede risotto zit hem in geduld en veel en rustig roeren!

Allergenen Informatie

Voor dit aspergerisotto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven