Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bouchot mosselen met algenrijstcrunch recept
Bouchot mosselen met algenrijstcrunch recept

Bouchot mosselen met algenrijstcrunch


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook een veertigtal mosselen in de bouillon met de algenpoeders. Mix met de zure room, passeer door een fijne zeef, breng op smaak en werk af met olijfolie. Kook de resterende mosselen naturel in eigen vocht. Maak nu de algenrijstcrunch. Pof de droge rijst voorzichtig enkele minuten in arachideolie op 210C. Vermeng met een vleugje algenpoeders. Voeg de crunch aan de mosselen met het soepje toe, samen met wat wakame (Japanse zeewier). Werk af met pimpernel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bouchot mosselen met algenrijstcrunch recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven