Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cheviche van zeebaars recept
Cheviche van zeebaars recept

Cheviche van zeebaars


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de sjalot en snijd de zeebaars in fijne blokjes, meng en voeg limoensap en peper en zout toe. Blancheer de koolbladeren kort en spoel onder koud water. Steek 4 cirkels uit elk blad. Steek 2 cirkels uit elk plakje parmaham. Frituur het vel van de vis en kruid met iets zout. Presentatie: Leg in een ring eerst een hamcirkel, dan kool, zeebaars etc. Leg op elk torentje een stukje gefrituurd vel en garneer met zalmeitjes. P.S. Let op: Gerecht van rauwe vis, moet zeer vers zijn en koel worden verwerkt op een zeer schone ondergrond, zet na het snijden etc. direct op ijs of in de koeling tot latere verwerking.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cheviche van zeebaars recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven