Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chileense gepocheerde forel recept
Chileense gepocheerde forel recept

Chileense gepocheerde forel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de ui, peterselie, wijnazijn, citroenschijven, zout en peper in een grote braadpan. Bedek met voldoende water en breng alles aan de kook. Laat ongeveer 3 minuutjes sudderen. Draai het vuur laag en voeg de forellen toe. Dek af en laat 8 tot 10 minuten koken (of tot de forellen gaar zijn) Serveer de vis met partjes citroen en een takje peterselie. Tip: Als bijgerecht kun je denken aan een groene-kruidensalasa. (zie andere recepten onder de "G". )

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chileense gepocheerde forel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Chileense gepocheerde forel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Erg lekker recept. Wat meer gekruid zou ik lekkerder vinden maar het smaakte erg goed. We hebben genoten, mvg jacko
    Jaccor gaf dit recept op 27 juli 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven