Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Claressefilet met prei en tapenade recept
Claressefilet met prei en tapenade recept

Claressefilet met prei en tapenade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tomaat in blokjes.
Hak de ui fijn.
Pers de citroen.
Leg de claressefilet in een beboterde schaal en overgiet met citroensap. Breng op smaak met zout en peper en leg een klontje boter op de filets.
Laat gedurende 1 5 minuten bakken in een oven van 210 graden celcius.
Maak de prei schoon en snijd in fijne ringen. Stoom dit gaar gedurende 5 minuten en laat uitlekken.
Stoof de ui met de knoflook in de olijfolie. Voeg de prei en de tapenade toe en laat nog 5 minuten nastoven.
Serveer op ieder bord een beetje gestoofde prei en een filet. Versier met de tomaatblokjes.

Serveersuggesties

Geef er gebakken krieltjes of gestoomde aardappelen bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit claressefilet met prei en tapenade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven