Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cumi cumi masak peteh (gestoofde inktvis) recept
Cumi cumi masak peteh (gestoofde inktvis) recept

Cumi cumi masak peteh (gestoofde inktvis)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pers de limoenen uit.
Maak de inktvis schoon en snij deze in stukken.
Voeg de limoensap toe aan de inktvis stukjes en laat het geheel 23 uur marineren.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de rawit schoon en snij deze in stukjes.
Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de tomaten schoon en snij deze in stukken.
Wrijf de lomboks, sjalotten, tomaat en trassi in een vijzel tot een mooie gladde kruidenpasta.
Voeg de asem toe aan het kruidenmengsel en wrijf het geheel nogmaals goed door.
Verhit een beetje olie en fruit de pasta tot het gaat geuren.
Doe de inktvis er bij en bak die even mee.
Voeg de hele rawits, petehbonen, zout en suiker erbij en stoof hierin de inktvis gaar.
Roer het limoensap er door en breng het geheel op smaak met zout en suiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cumi cumi masak peteh (gestoofde inktvis) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven