Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Duivelse Garnalen uit Gent recept
Duivelse Garnalen uit Gent recept

Duivelse Garnalen uit Gent


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


De garnalen in de olijfolie bakken. De visfond toevoegen en even kort laten koken. Daarna naar smaak de bovenstaande ingrediŽnten toevoegen. De combinatie van knoflook, ketchup en de hoeveelheid cayennepeper geven de scampi's het 'duivels' karakter. Laten inkoken op een lage tot matige warmtebron. Net zo eenvoudig als opmerkelijk en geweldig met stokbrood, mmm. Om je vingers bij op te eten!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit duivelse garnalen uit gent recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Duivelse Garnalen uit Gent heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Eenvoudig en geweldig!
    Ingrid Belmer gaf dit recept op 23 december 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven