Allergie informatie: Escalope de saumon au romarin
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 sjalotjes
- 50 gram boter
- 2 takjes rozemarijn van 15 centimeter
- 1 deciliter witte wijn
- 1 deciliter visbouillon
- 1,5 deciliter creme fraiche
- 1 deciliter slagroom
- citroensap
- zout
- peper
- een plat stuk zalm van 300 gram zonder graat
- enkele eetlepels olie
- rozemarijn voor de garnering
Meer Recepten
- Mousse de saumon fumé
Met gerookte zalm, room en citroensap uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - antonfrankrijk - Verrine de saumon
Met zalm, room en witte wijn uit Frankrijk
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - antonfrankrijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Escalope de saumon au romarin
- Allergieen informatie