Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fettuccine met gerookte zalm recept
Fettuccine met gerookte zalm recept

Fettuccine met gerookte zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zalm en tomaten fijnsnijden. Olijfolie verhitten en de knoflook ongeveer 30 seconden fruiten. Voeg kookroom, bieslook, mosterd , zout en peper toe. Aan de kook brengen, vuur laagzetten en de saus in laten koken. Voeg zalm en citroensap toe en meng goed. Ondertussen de fettuccine koken en de saus erdoor scheppen. Bestrooien met tomaten, parmezaanse kaas en bieslook.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fettuccine met gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven