Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Forel in folie recept
Forel in folie recept

Forel in folie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de forel open en maak hem goed schoon. Ook op de graat, maar niet met een mes, anders beschadig je de graat. Knip of snijd een stuk aluminiumfolie af wat 2 maal zo groot is als de forel en leg het hier droog op. Smeer de beide zijden in met olijfolie en open de forel. Voeg een grote klomp kruidenboter en 4 takjes bieslook in de forel en sluit de forel. Sluit de aluminiumfolie en laat het geheel 1/2 uur rusten. Zet de oven op 7 200 graden C. of de barbeque op half vuur als de oven op themperatuur is of de barbeque warm genoeg is, leg je de vis in de folie op het rooster 1/2 in de oven. 4 minuten aan de ene kant en 4 minuten aan de andere kant. Wat aardappelsalade en gewone sla erbij, gebakken aardappeltjes kan ook. Smullen maar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit forel in folie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven