Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Forel in tomatensaus recept
Forel in tomatensaus recept

Forel in tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de forellen schoon onder stromend water en strooi wat zout op de vissen.
Dompel de tomaten afwisselend in kokend en koud water en verwijder schillen en zaad. Snijd de tomaten in kleine stukken.
Maak de olie warm, hak de knoflook fijn en fruit die even in de olie.
Voeg de tomaat toe en de laos, djahe en wat peper en zout.
Bak de tomaten gaar en zacht tot een dikke saus.
Leg de forellen in de saus en laat ze daarin gaar worden in ongeveer 15 minuten. Draai de vissen voorzichtig om en strooi er peterselie over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit forel in tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven