Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Forel met amandelen recept
Forel met amandelen recept

Forel met amandelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


De forellen wassen en droogdeppen met keukenpapier. Een platte schaal invetten met weinig boter. De helft van de peterselie fijnhakken. De citroen aan schijven snijden. De buikholte van de vissenbestrooien met viskruiden en of zout, de bovenkanten besprenkelen met citroensap. de grill voorverwarmen op 200 graden C. De forellen naast elkaar in een platte schaal leggen. De schaal onder de grill zetten (niet te hoog) en de bovenkant 8 minuten grilleren, de forellen keren en ook deze kant 8 minuten grilleren. Deze kant met de geschaafde amandelen bestrooien en nog 2 minuten nagrilleren. Hierna met peterselie bestrooien. De rest van de amandelen en peterselie samen met de schijfjes citroen gebruiken als garnering van de schaal.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit forel met amandelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven