Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Forel met een vulling van pijnboompitten in de oven recept
Forel met een vulling van pijnboompitten in de oven recept

Forel met een vulling van pijnboompitten in de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 180 graden C. De teentjes knoflook en ongeveer 40 gram van de pijnboompitten heel fijn maken of in een vijzel fijnstampen. Voeg limoen- of citroensap en de vissaus toe en zoveel olijfolie dat het een samenhangend en glad geheel wordt. Vul de forellen hiermee, maak ze eventueel dicht met cocktailprikkers en leg ze op een bakplaat. Bestrijk ze met wat boter en zet ze circa 20 a 25 minuten in de oven. Ondertussen de rest van de pijnboompitten in een heel klein beetje olijfolie op hoog vuur bruinbakken. Goed blijven roeren, ze bakken snel aan. Haal de vissen uit de oven, haal de prikkers eruit en leg de forellen op een schaal. Strooi de gebakken pijnboompitten over de vissen.

Serveersuggesties

Ik doe soms ook wat geschaafde amandelen bij de pijnboompitten die gebakken worden. In plaats van forel kun je ook natuurlijk zeebaars of zo nemen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit forel met een vulling van pijnboompitten in de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven