Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Garnaalrolletjes met courgette en parmaham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de garnalen maar laat de staart zitten. Maak de courgettes schoon en snijd er met een scherp mes of kaasschaaf in de lengte 8 dunne plakken van 3 mm af. Leg op elke plak een plak ham en een garnaal en strooi er zout en peper over. Rol de plakjes op en zorg ervoor dat de garnaal in het midden blijft zitten. Steek de rolletjes vast met een cocktailprikker. Klop het ei los in een diep bord. Strooi het paneermeel op een plat bord. Doop de rolletjes eerst in ei en daarna in paneermeel. Verhit de olie in een steelpan, voeg vier rolletjes toe en bak ze in 9 minuten goudbruin. Neem ze uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier. Bak de andere vier rolletjes op dezelfde wijze. Vervang voor het serveren de prikker voorzichtig door een takje rozemarijn. Serveer de rolletjes warm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garnaalrolletjes met courgette en parmaham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven