Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalen in kerriesaus recept
Garnalen in kerriesaus recept

Garnalen in kerriesaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Garnalen bakken in de olie en opzij leggen (tijdelijk).
Tomaat stukjes zacht bakken in de olie.
Kokosroom toevoegen met de kerrie. Zachtjes verhitten tot het bijna kookt.
Ananas toevoegen en verwarmen.
Garnalen mee verwarmen maar niet te lang anders worden ze taai.
Op een bord scheppen en garneren met peterselie en koriander.

Serveersuggesties

Lekker met knoflooknaan, (zie mijn recept op mijn mijnreceptenboek pagina) en een salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garnalen in kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven