Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalen met pompoen en kaas recept
Garnalen met pompoen en kaas recept

Garnalen met pompoen en kaas


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verhit de olie in een brede pan en fruit de knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg de garnalen toe en bak ze 3 minuten. Voeg de pompoenblokjes toe en breng het geheel op smaak met zout en peper. Roer goed en doe de deksel op de pan. Laat 15 minuten koken tot de pompoen zacht wordt. Controleer regelmatig of het mengsel niet te nat is. Neem indien nodig de deksel weg en laat overtollig vocht verdampen. Bestrooi de garnalen met koriander, philadelphia en geraspte kaas. Doe de deksel op de pan tot de kaas gesmolten is. Serveer met doorgekookte witte rijst en wat chili-vinaigrette of een beetje sambal. Garneer met een takje verse koriander.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garnalen met pompoen en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven