Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalen met rijst recept
Garnalen met rijst recept

Garnalen met rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


De garnalen schoonmaken. De kool, de ui, de knoflook en de paprika schoonmaken en in reepjes snijden. De margarine smelten en hierin de garnalen, de kool, de kruiden met de tomatenpasta, aroma en zout smoren. Het water toevoegen en alles aan de kook brengen. De gewassen rijst toevoegen en het gerecht in 20 minuten gaar en droog laten worden. Het gerecht op smaak afmaken en het warm in een diepe schaal op dienen.

Serveersuggesties

In plaats van garnalen kan je ook kabeljauw gebruiken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit garnalen met rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven