Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken kabeljauw op Koreaanse wijze recept
Gebakken kabeljauw op Koreaanse wijze recept

Gebakken kabeljauw op Koreaanse wijze


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de kabeljauw in 8 gelijke stukken (2 per persoon) en dep ze goed droog met keukenpapier. Maak het sesamzaad fijn in een keukenmachine en meng het met de bosuitjes, sojasaus, sesamolie en versgemalen peper. Voeg zout toe naar smaak. Verhit de olie in een koekepan. Wentel de kabeljauw door het sesammengsel en leg meteen in de hete olie. Bak de vis in ca. 10 min. bruin en gaar. Halverwege voorzichtig draaien. Serv eren met gebakken rijst en Koreaanse rettichsalade

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken kabeljauw op koreaanse wijze recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven