Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken nijlbaarsfilets met witlof en mosterd recept
Gebakken nijlbaarsfilets met witlof en mosterd recept

Gebakken nijlbaarsfilets met witlof en mosterd


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de nijlbaars in 4 gelijke stukken en bestrooi ze met zout en peper.
Rol de stukken door de bloem.
Maak de struikjes witlof schoon en snijd ze in de lengte in smalle reepjes.
Smelt de boter in een ruime pan en bak de nijlbaarsfilets op matig hoog vuur in ca. 5 minuten bruin en gaar. Keer ze halverwege.
Houd de filets warm onder aluminiumfolie.
Bak de reepjes witlof in het bakvet op hoog vuur al omscheppend in ca. 3 minuten beetgaar.
Roer het citroensap, de crème fraiche, de mosterd en de gembersiroop erdoor en warm het geheel nog ca. 1 minuut zachtjes door.
Schep de witlof met saus op 4 warme borden en leg de nijlbaarsfilet erop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken nijlbaarsfilets met witlof en mosterd recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven