Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken pangasiusfilet met paddestoelen en mihoen recept
Gebakken pangasiusfilet met paddestoelen en mihoen recept

Gebakken pangasiusfilet met paddestoelen en mihoen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Mihoen koken volgens gebruiksaanwijzing. Goed koud spoelen. Visfilets ontdooien. Knoflook pellen en in plakjes snijden. Grote paddenstoelen eventueel halveren. Harde groen van prei verwijderen, prei in 3 stukken snijden. Elk stuk in dunne reepjes snijden. Visfilets bestrooien met wat zout en peper. Door bloem halen. Helft olie in koekenpan verhitten en hierin visfilets in 6.5 min. aan beide kanten goudbruin en gaar bakken. Op keukenpapier laten uitlekken. Ondertussen rest olie in wok verhitten, prei en knoflook toevoegen en 3 min. bakken. Paddenstoelen toevoegen en 3 min. meebakken. Woksaus en mihoen toevoegen en 3 min. doorwarmen. Mihoen over 4 diepe borden verdelen en visfilets ernaast leggen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken pangasiusfilet met paddestoelen en mihoen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gebakken pangasiusfilet met paddestoelen en mihoen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik vond het echt heel lekker!
    Tineke gaf dit recept op 3 april 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven