Knapperige gebakken nijlbaars met pepersaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Was de nijlbaars en snij de filets in gelijke stukken.
    Dep ze droog met keukenpapier want mag niet nat zijn.
    Doe de in een diep bord, doe de vermengd met de en ¼ t in een ander bord.
    Doe de , , , , en ½ theelepel bij elkaar en meng dit geheel goed door
    Leg dit op een derde bord.
    Doe een laagje in een wok en laat goed heet worden.
    Haal de vis in delen door de , het ei mengsel en de paneer
    Frituur de vis in twee maal knapperig bruin.
    Laat uitlekken op keukenpapier en houdt het warm.
    Frituur niet teveel tegelijk want die moet heet blijven anders wordt de vis slap en vet.
    Neem een andere pan, doe de er in, 1 eetlepel en de , flink warmen en 2 minuten blijven roeren tot er een mooi mengsel ontstaat.
    Voeg nu beetje bij beetje de toe, blijf roeren totdat het een mooie gladde saus wordt.
    Voeg al roerend de bosui, de chillisaus, paprika, zwarte toe, eventueel nog wat .
    Verdeel de warme vis over de borden en doe de saus erover.
    Lekker met aardappelpuree en een komkommersalade met zachte dressing.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie, olie, kippenbouillon
  • paneermeel en kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel en kippenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • paneermeel, boter, kippenbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie, olie, kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
179 kcal
8%716 kcal
Vetten
7 g.
10%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%44 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Knapperige gebakken nijlbaars met pepersaus