Rösti met romige garnalen en paddestoelen
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Rösti recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Rasp
Bereidingswijze
- Laat de ontdooien.
- Schil de , was ze en rasp ze grof.
- Meng de met het , de , , en .
- Verhit 2 eetlepels in een pan met anti-aanbaklaag (24 cm doorsnede).
- Voeg het aardappelmengsel toe aan de pan en druk het vlak.
- Bak op laag vuur 15-20 minuten met het deksel op de pan.
- Keer de rösti na de helft van de baktijd om met behulp van een bord.
- Dep ondertussen de droog.
- Maak de schoon en halveer ze of snijd in vieren afhankelijk van de grootte.
- Pel en snipper de .
- Bak de in 1 eetlepel hete .
- Voeg de en de toe en bak ze ca. 2 minuten mee.
- Roer de roomkaas erdoor.
- Breng op smaak met , en .
- Was de en hak het fijn.
- Serveer de rösti met de en .
- Betrooi met de .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gegratineerde zalm met rösti41u
-
Recept
Udang pedis manis (garnalen met aardappelschijfjes in een pittige saus)445m
-
Recept
Garnalen "buzara"420m
-
Recept
Gebakken pangasiusfilet met paddestoelen en mihoen435m
-
Recept
Vispotje met garnalen en witvis420m
-
Recept
Gamba's al ajillo (Knoflook garnalen)435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 630 kcal | 31% | 1260 kcal |
Vetten | 23 g. | 33% | 46 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 62 g. | 24% | 124 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |